Vår verksamhet

lager2

När kvalitén är högre än priset

Hög och pålitlig kvalitet har genom alla år varit ett adelsmärke och ledstjärna för Hertzman Frukt & Grönt AB, detta ser vi till att aldrig ge avkall på. Tack vare detta har vi kunnat knyta båda många och långvariga samarbeten med kunder. Vår långa tradition har även gett oss pålitliga leverantörer som delar vår filosofi.

Mycket har förändrats i företaget sedan starten. Bland annat har vår kundkrets förändrats. Förr levererade vi nästan bara till butiker, nu är våra kunder allt från restauranger, storkök, hotell och cateringfirmor mm. Oavsett vem kunden är gäller det att tillhandahålla kvalitet och service i stort som smått. Alla våra kunder ska hos oss hitta det där lilla extra i sortiment, service, kunskap och tillgänglighet. Vi vill fortsätta på den inslagna vägen, att utveckla vårt servicekoncept tillsammans med vår duktiga personal, våra leverantörer och kunder. Det är våra kunders krav och behov vi vill uppfylla och tillfredsställa nu och i framtiden.

Distribution

Från Volvo Duett till modern bilpark

Hertzman Frukt & Grönt AB har ett väl inarbetat och utvecklat distributionssystem. Med egna bilar och vid behov inhyrda fordon levererar vi till våra kunder som finns i Stockholm och Mälardalen.

Hertzman Frukt & Grönt AB har en mycket hög servicenivå med leveranser sju dagar i veckan. Vi hjälper alltid till vid kort varsel när våra kunder ber om hjälp med snabba leveranser av både grönt och kolonialt. Vårt lager i Årsta är bemannat dygnet runt, så hjälp kan kunderna få nästan jämt. Vårt nära och dagliga samarbete med kunderna för att vi snabbt får reda på när kraven och behoven förändras.

Vi anpassar våra rutiner och tillgänglighet efter kundens önskemål.