Sortiment

Vi levererar utöver frukt, grönt och färdigskuret även kolonialvaror, mejerivaror, ägg, blommor mm. Vi hjälper våra kunder så långt det är möjligt, vi utökar och förnyar hela tiden vårt sortiment. Nya trender och kundernas förfinade kunskaper skapar nya förutsättningar för vad vi ska ha i sortimentet. Vi försöker ständigt utveckla oss, allt för kundernas bästa i fokus. Vår långa tradition och erfarenhet borgar för ett gediget branschkunnande.

Ekologiskt och närproducerat

Efterfrågan på Eko/Krav och närproducerat är stor. Många av våra kunder vill gärna ha det som ett alternativ. Under säsong går vi över till närproducerat i så stor utsträckning som möjligt, detta uppskattas av kunderna. Vi har ett stort kontaktnät av odlare som vi byggt upp under alla dessa år, detta utnyttjar vi väl. Ekologiska produkter finns alltid att tillgå antingen närproducerade, svenska eller importerade.

Färdigskuret

Kundanpassat in i minsta bit.

Vi har egen produktion av hackat och skuret, vi levererar allt mer av maskinskurna eller handskurna produkter som t.ex. wok blandningar, salladsblandningar, coleslaw och rotfrukter i alla dess former – skivat, strimlat, hackat, tärnat…

Vi har producerat och levererat färdigskurna grönsaker under många år och vi märker att efterfrågan är fortsatt stor. Vi kan kundanpassa våra färdigskurna produkter vad gäller storlek och blandning.